fbpx

The Copier Guy

Sewa Mesin Fotostat Di Sungai Buloh, Selangor

Membekalkan Sewa Mesin Fotokopi Ricoh & Fuji Xerox Untuk Perniagaan Di Sungai Buloh

Sungai Buloh adalah kawasan yang mempunyai banyak pengeluar dan pejabat yang memerlukan penyalinan dan pencetakan dokumen-dokumen harian.

Copier Guy adalah salah satu pembekal mesin fotokopi sewa pilihan utama yang telah memberi perkhidmatan kepada pelbagai jenis perniagaan di Sungai Buloh.

Dari pejabat, kedai perabot, syarikat pembuatan hingga pemborong, kami telah menjadi pembekal mesin fotokopi pilihan mereka yang menawarkan harga dan perkhidmatan terbaik.

Sama ada anda sedang mencari penyewaan mesin fotokopi yang berpatutan harga atau mesin fotokopi yang lebih tahan lasak, kami boleh menawarkan mesin yang sesuai untuk keperluan anda.

Kami telah menyediakan pakej sewa mesin fotokopi berpatutan untuk membantu perniagaan-perniagaan di kawasan Sungai Buloh semasa pandemik ini.

Klik butang di bawah untuk mengetahui lebih lanjut tentang pakej sewa mesin fotostat kami.

Pelanggan Kami Di Sungai Buloh

Kami merupakan pembekal mesin fotokopi pilihan banyak perniagaan-perniagaan di Sungai Buloh termasuk:-

 • Kedai Perabot untuk menyalin dan mencetak invois dan pesanan penghantaran
  Pejabat Syarikat untuk menyalin dan mencetak dokumen harian
 • Syarikat Pembuatan untuk menyalin dan mencetak helaian tugas harian, jadual, dokumen pejabat dan banyak lagi
 • Syarikat Reka Bentuk & Pembinaan untuk menyalin dan mencetak reka bentuk dan lukisan pembinaan mereka
 • Pemborong dan Pembekal Produk Haiwan Peliharaan untuk menyalin dan mencetak helaian pesanan dan dokumen dalaman mereka
 • dan banyak lagi…
Play Video

Tanya Kami Sekarang!

  Kami Juga Menyediakan Penyewaan Mesin Fotokopi Ke Kawasan Bersebelahan Sungai Buloh

  The Copier Guy juga memberi perkhidmatan kepada perniagaan-perniagaan di kawasan bersebelahan di sekitar Sungai Buloh seperti:-

  Kenali Sungai Buloh

  Sungai Buloh adalah sebuah mukim di Petaling, bersempadan dengan Damansara, Kepong, Kuang dan Kuala Selangor.

  Sungai Buloh dinamakan sempena sungai dengan nama yang sama. Sungai ini mengalir dari Selat Melaka melalui Kuala Selangor.

  Sungai Buloh dengan cepat berubah menjadi kawasan popular kerana stesen MRT baru dan kediaman mewah yang dibina di kawasan ini baru-baru ini.

  Ini banyak membantu perkembangan perniagaan-perniagaan yang berhampiran stesen MRT. Oleh itu, banyak perniagaan-perniagaan mula memberi tumpuan terhadap kawasan ini.

  Dari segi kebolehcapaian, kawasan ini dilengkapi dengan Pengangkutan Awam seperti bas awam, KTM Komuter, keretapi berkelajuan tinggi KTM ETS, dan MRT baru.

  Ada terdapat juga hospital pakar kerajaan (Hospital Sungai Buloh) di mukim ini, yang memberikan akses mudah untuk penjagaan kesihatan.

  Faktor lain Sungai Buloh berkembang pesat adalah juga disebabkan oleh adanya pelbagai Sekolah Antarabangsa seperti IGB International School dan ELC International School.

  Kami yakin banyak jenis perniagaan dan pejabat boleh berakar umbi di Sungai Buloh dan The Copier Guy akan terus memberikan perkhidmatan penyewaan mesin fotokopi terbaik kami di kawasan ini.

  the copier guythe copier guythe copier guy
  Get A Quote